/گزارش تصویری/
پخت خیتاب (نان مغزدار سنتی آذربایجان) توسط زنان و دختران عشایر منطقه ارسباران
عكس  14:35:58 1396/01/29
961-3689-5 كد خبر

خیتاب نوعی نان مغز دار می باشد که توسط زنان ودختران عشایر ارسباران بصورت سنتی بااستفاده از سبزی های طبیعی وگیاهان کوهی  مانند غازایاغی، یاغلیجا، گزنه، قیون قولاغی، تهیه می شود که به جهت استفاده از روغن طبیعی وسبزیجات کوهی از طعم ومزه خاصی برخوردار می باشد.


خبرنگار:
انتهاي پیام
ارسال خبر به دوستان
* گیرنده(ها):
آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:
ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: