• چهارشنبه ۱۳ شهریور ماه، ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۸
  • دسته بندی : شهرستانها
  • کد خبر : 986-2590-5
  • خبرنگار : 1164
  • منبع خبر : ----

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر در گفت‌وگو با ایسنا خبر داد

تولید سیب قره قرمز در 500 هکتار از باغات اهر

مدیر جهاد کشاورزی اهر از تولید سیب قره قرمز در بیش از 500 هکتار از باغات این شهرستان خبر داد. 

محمد اسدی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی افزود: از 7250 هکتار باغ در شهرستان اهر بیش از 70 درصد آن به تولید انواع و اقسام سیب اختصاص دارد. 

وی سیب قره قرمز را محصول منحصر به فرد و بومی اهر برشمرد و افزود: از 7250 هکتار باغات این شهرستان بیش از 500 هکتار مختص تولید سیب قره قرمز می باشد که در هر هکتار بیش از 35 تن و حتی بیشتر برداشت می شود. 

اسدی افزود: سیب قره قرمز اهر بازار پسندترین میوه سردرختی بوده و دارای طعم، مزه و کیفیت عالی است و خاصیت انبار داری آن بعد از چیدن تا 20 روز می باشد که بنابراین باید به صورت تازه خوری مصرف شود. 

وی از شاخص اصلی درخت سیب قره قرمز را سازگاری در اقلیم و خاک منطقه، مقاومت در برابر سرما و انعطاف پذیری شاخه های نازک آن برشمرد. 

مدیر جهاد کشاورزی اهر در ادامه خاصیت پروتئینی و درمانی سیب را در پوسته آن ذکر کرد و افزود: سیب قره قرمز با داشتن پوسته ای نرم و لطیف نسبت به سایر انواع سیب‌ها می توان به صورت تازه و پوسته نشده مصرف شود. 

وی محصول سیب قره قرمز را یکی از با کیفیت‌ترین و مرغوب‌ترین تولیدات باغی منطقه عنوان کرد و گفت: امیدواریم با ایجاد کارخانه های تبدیلی مانند مربا وسایر فرآورده های سیب در کنار تولید این محصول به صورت کارشناسی شده بتوانیم علاوه بر بالا بردن ارزش افزوده این محصول موجبات ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی را فراهم کنیم.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: